Szolgáltatásaink

Egyéni jóga

A jóga a tudat átalakítását, illetve a karma és az újjászületés körforgásából való megszabadulás elérését szolgáló indiai vallási módszerek és technikák.

Életvezetési tanácsadás

A life coach szó szerinti fordításban „élet edző”– t jelent. Az edzővel ellentétben nem az ügyfél edzettségével, hanem magánéletével foglalkozik.

Pszichoterápia

A pszichoterápia a lelki problémák, vagy pszichés betegségek kezelésének tudományosan megalapozott, szakszerű módja.

Pszichológia

A pszichológia=lélektan: az ember lelki működéseivel, a megismeréssel, gondolkodással, érzelmekkel és viselkedéssel foglalkozó tudomány.

Holisztikus masszázs terápia

A Holisztikus masszázs feladata visszaállítani az ember egységes (egészséges) állapotát. Ahol a test a lélek és a szellem egységben van.

Masszázs

A masszázs szó görög eredetű, a „massein” szóból származik, melynek jelentése gyúrni. Az egyik legegyszerűbb és legősibb kezelési forma.

Gyógytorna, fizioterápia

Ma már ugyan nehezebb a munka mellett időt fordítani, de a pszichés és fizikai egészség megőrzéséhez mindez elengedhetetlen.

Gerinc nyújtó pad

A gravitációs pad használata során a gerincoszlopot nem terheli nyomás és a függő helyzet következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, ezzel elősegíti a gyorsabb regenerációt.

Dietetika

Mindennapi élet részét képezi a táplálkozás, hiszen a léfenntartáshoz elengedhetetlen. De nem mindegy mi, mikor és milyen mennyiségben kerül be a szervezetbe.

Alakformáló torna

Az alakformáló tornánál a testnek nem egy bizonyos részét eddzük, a gyakorlatok sokkal inkább az egész testre kiterjedő erősítést és feszesítést célozzák meg.

Gyermek pszichológia

Minden gyermek kerülhet nehéz helyzetbe az iskolában, vagy éppen otthon. Ettől megváltozhat a viselkedése pl. dühös vagy agresszív lesz, szorong, esetleg nem tud koncentrálni, aludni. 

Gyermek- és fejlődés neurológia

A csecsemőknél kiemelt jelentőségű az idegrendszer korai sérüléseinek felismerése, ezek a rendellenességek kialakulhatnak terhesség ideje alatt, a szülés közben vagy épp koraszülöttség miatt.

Csoportos jóga

A jógát kortól, edzettségtől, nemtől és testsúlytól függetlenül bárki elkezdheti. Jótékony hatása ma már közismert!

Életmód tanácsadás

Az egészség egy olyan egyensúlyi állapot, melynek a fenntartása nem megy spontán, tudatos döntések sorozatát igényli.

Kinezio tape

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében egyik nagyon hatékony módszer.          

Craniosacral terápia

A Craniosacralis terápia egy gyengéd manuális kezelési forma, amellyel a craniosacralis rendszerben lévő folyadék (agyi-gerincvelői) megfelelő áramlását támogatjuk.

Személyi edző

A személyi edző egy mozgáskultúrában, táplálkozásban és sportanatómiában jártas szakember, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a fizikai megterhelés emberi testre gyakorolt hatásairól.

Szülész-nőgyógyász

  • Várandós gondozás
  • Várandóssági szűrővizsgálat
  • Nőgyógyászati vizsgálat – kezelés
  • Cytologiai vizsgálat
  • Nőgyógyászati és várandóssági Ultrahang vizsgálat