Szolgáltatásaink

Labor vizsgálatok

Labor előtti konzultáció
Labor utáni konzultáció
Életmód terápeuta rendelés
Nincs szükség várakozásra, és sorbanállásra

Életvezetési tanácsadás

A life coach szó szerinti fordításban „élet edző”– t jelent. Az edzővel ellentétben nem az ügyfél edzettségével, hanem magánéletével foglalkozik.

Pszichoterápia

A pszichoterápia a lelki problémák, vagy pszichés betegségek kezelésének tudományosan megalapozott, szakszerű módja.

Pszichológia

A pszichológia=lélektan: az ember lelki működéseivel, a megismeréssel, gondolkodással, érzelmekkel és viselkedéssel foglalkozó tudomány.

Holisztikus masszázs terápia

A Holisztikus masszázs feladata visszaállítani az ember egységes (egészséges) állapotát. Ahol a test a lélek és a szellem egységben van.

Masszázs

A masszázs szó görög eredetű, a „massein” szóból származik, melynek jelentése gyúrni. Az egyik legegyszerűbb és legősibb kezelési forma.

Gyógytorna, fizioterápia

Ma már ugyan nehezebb a munka mellett időt fordítani, de a pszichés és fizikai egészség megőrzéséhez mindez elengedhetetlen.

Gerinc nyújtó pad

A gravitációs pad használata során a gerincoszlopot nem terheli nyomás és a függő helyzet következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, ezzel elősegíti a gyorsabb regenerációt.

Dietetika

Mindennapi élet részét képezi a táplálkozás, hiszen a léfenntartáshoz elengedhetetlen. De nem mindegy mi, mikor és milyen mennyiségben kerül be a szervezetbe.

Alakformáló torna

Az alakformáló tornánál a testnek nem egy bizonyos részét eddzük, a gyakorlatok sokkal inkább az egész testre kiterjedő erősítést és feszesítést célozzák meg.

Gyermek pszichológia

Minden gyermek kerülhet nehéz helyzetbe az iskolában, vagy éppen otthon. Ettől megváltozhat a viselkedése pl. dühös vagy agresszív lesz, szorong, esetleg nem tud koncentrálni, aludni. 

Gyermek- és fejlődés neurológia

A csecsemőknél kiemelt jelentőségű az idegrendszer korai sérüléseinek felismerése, ezek a rendellenességek kialakulhatnak terhesség ideje alatt, a szülés közben vagy épp koraszülöttség miatt.

Csoportos jóga

A jógát kortól, edzettségtől, nemtől és testsúlytól függetlenül bárki elkezdheti. Jótékony hatása ma már közismert!

Életmód tanácsadás

Az egészség egy olyan egyensúlyi állapot, melynek a fenntartása nem megy spontán, tudatos döntések sorozatát igényli.

Kinezio tape

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében egyik nagyon hatékony módszer.          

Craniosacral terápia

A Craniosacralis terápia egy gyengéd manuális kezelési forma, amellyel a craniosacralis rendszerben lévő folyadék (agyi-gerincvelői) megfelelő áramlását támogatjuk.

Személyi edző

A személyi edző egy mozgáskultúrában, táplálkozásban és sportanatómiában jártas szakember, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a fizikai megterhelés emberi testre gyakorolt hatásairól.

Egyéni jóga

A jóga a tudat átalakítását, illetve a karma és az újjászületés körforgásából való megszabadulás elérését szolgáló indiai vallási módszerek és technikák.

Pszichiáter

szorongás
hangulat és alvászavar
fóbiák
kapcsolati nehézségek
olyan élethelyzetek, amiket nehéz elfogadni

Sportorvosi ellátás

Taj kártyát elengedhetetlen hozni
Leleteket bemutatni és lehetőség szerint fénymásolatot hozni róluk
Sportorvosi vizsgálaton csak felsőlégúti tünetektől mentes sportoló vehet részt