Sipos-Nagy Szabina

Masszőr

Sipos Szabina vagyok, 35 éves, masszőr. 2012-ben végeztem el az első tanúsítványt adó masszázstanfolyamomat édesanyám bíztatására, aki évtizedek óta dolgozik gyógy- és sportmasszőrként. Neki köszönhetően már egészen fiatalon megismerkedtem a masszázs előnyeivel, jótékony hatásaival. Kezdetben alanya voltam édesanyám szárnypróbálgatásainak, mára pedig ő az, aki lelkesen vállalja, hogy kipróbálhassam rajta a legújabb fogásokat.

Elsőként a svédmasszázst sajátítottam el, amely jó alapot adott a későbbi tanulmányaimhoz, mind az emberi test megismeréséhez, mind pedig a mozdulatok terén. Ennek kiegészítéseként tanúsítványt szereztem cellulit „narancsbőr” elleni masszázsból is. Ezeket édesanyám mellett volt lehetőségem gyakorolni és tökéletesíteni.

Az idei rendhagyó helyzet ráébresztett arra, hogy csak akkor van esélyem a talpon maradásra, ha több lábon állok és folyamatosan fejlesztem a tudásomat. Azt tapasztalom, és ebben a vendégeim is megerősítettek, hogy életkortól és nemtől függetlenül a stressz mindannyiunk életében jelen van. Hiszek abban, hogy az egészség nem csupán fizikai, hanem lelki állapot is. Fontos az egészséges táplálkozás, a mozgás, ugyanakkor nem szabad megfeledkezni a lékek szükségleteiről sem. Ezért olyan képzéseket választottam, olyan technikákat sajátítottam el, amelyek a test mellett a léleknek is felüdülést jelentenek.

Sipos Szabina

Elsőként a reflexzónás technikán alapuló, frissítő talp- és lábmasszázs tanfolyamot végeztem el. A talpmasszázs azon holisztikus elven alapul, miszerint az egész emberi test leképeződik a talpakon, így a megfelelő módon stimulálva a talp egyes pontjait pozitív hatást érhetünk el az egész szervrendszerben. Ez a kezelés kiválóan alkalmas méregtelenítésre és a közérzet általános javítására.

Ezt követte a Japán arcmasszázs tanfolyam, amely egy bőrfiatalító, regeneráló kezelés, ellazít és energiával tölt fel. Ezután találtam rá a Tibeti mézes masszázsra, amely – véleményem szerint – a wellness kezelések csúcsa. A méz jótékony hatásait senkinek sem kell bemutatni, antibakteriális, bőrregeneráló, évezredek óta használatos orvosság és kozmetikai cikk. A vákuumtechnikán alapuló kezelés során a méz a bőrbe jutva fejti ki jótékony hatásait.

De nem a mézes masszázs egyetlen, amely a természet kincseit használva segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, hanem a THAY-HERBALABDACS masszázs is, amely a gyógynövények kedvező hatásaira épít. A kellemesen meleg labdacsok érintése és a kezelőhelyiséget átjáró gyógynövény illat garantálja a teljes ellazulást és a kikapcsolódást.

Tisztában vagyok vele, hogy minden csoda három napig tart, és a legkiválóbb kezeléseket is meg lehet unni, éppen ezért folyamatosan fejlesztem magam, gyakorolok, újabb és újabb típusú masszázsokat sajátítok el. Így a megszokott és jól bevált kezelések mellett, időről időre, új típusú masszázsformákkal is megismerkedhetnek a hozzám érkező vendégek.

Szolgáltatásaim

Svédmasszázs

Segíthet az izomfájdalom enyhítésében, krónikus fáradság leküzdésében. Hatására a kezelt terület vérkeringése megélénkül, a kötött izomzat fellazul és rugalmasabbá válik.

Hát kezelése svédmasszázzsal (derék, hát, lapocka, vállak, karok és a nyak területe): 45 perc – 5500.- Ft

Teljes test kezelése svédmasszázzsal (lábak, derék, hát, lapocka, vállak, karok és a nyak területe): 75 perc – 9000.- Ft

Bármelyik masszázshoz kiegészítésként pihentető arcmasszázs 15 perc – 1500.- Ft

Bármelyik masszázshoz kiegészítésként frissítő talp masszázs 15 perc – 1500.- Ft

Bármelyik masszázshoz kiegészítésként pihentető fejmasszázs 15 perc – 1500.- Ft

Egy órás relaxáló hátmasszázs: 6500.- Ft.

Egy órás teljes testmasszázs: 7000.- Ft

Reflexológia

Reflexzónás technikán alapuló frissítő talp- és lábmasszázs

Reflexzónás technikán alapuló frissítő kézmasszázs

45 perc – 5000.- Ft

Cellulit – „narancsbőr” – elleni masszázs

A kezelés speciális chilis masszázsolajjal történik, amely élénkíti a kötőszövet vérkeringését. A masszázs simává, rugalmassá teszi a bőrt. Segíti a problémás területek (combok, has, fenék) salaktalanítását, ezáltal karcsúsít és tónusosabbá teszi kezelt testrészeket.

Comb és fenék kezelése: kb. 50 perc – 5500.- Ft.
Comb, has, fenék kombinált kezelés: kb. 60 perc – 6.500 Ft.

Cellulit bérlet comb és fenék kezelésre: 4 alkalom 22.000.- Ft + 1 alkalom ajándék
Cellulit kombinált bérlet: 4 alkalom 26.000.- Ft + 1 alkalom ajándék

Japán arcmasszázs (dekoltázs, nyak, arc)

Kozmetikai wellness kezelés, bőrmegújító, bőrfiatalító hatású. Segíti a test és a lélek ellazulását, pihenését. A kezelést követően az arc bőre kisimul, enyhülnek a mimikai ráncok.

30 perc – 3500.- Ft

Tibeti méregtelenítő mézmasszázs (hát kezelése)

A meleg méz nyugtatja, és értékes tápanyagokkal tölti fel a bőrt. Ajánlott krónikus fáradtság, kimerültség, alvászavar esetén. Pihentető, stresszoldó hatású.

45 perc – 6000.- Ft

Thai herbál labdacs masszázs (teljes test kezelés)

Ötvözi a gyógynövények, a kellemesen meleg hőmérséklet és a masszázs jótékony hatásait. Felfrissít, ugyanakkor segíti az ellazulást.

50 perc – 6000.- Ft

GUA SHA dekoltázs és arc nyirokmasszáz

50 perc – 6500.- Ft

Talpcsakra kezelés

30 perc – 3000.- Ft

Indiai fejmasszázs (lapocka területe, nyak, vállak, karok, fej, arc)

30 perc – 3000.- Ft

Bambusz masszázs

Hát kezelése: 45 perc – 5000.- Ft.

Teljes test kezelése: 75 perc – 9000.- Ft.

Hawaii lomi lomi arcmasszázs (arc, nyak, dekoltázs kezelés)

40 perc – 5000.- Ft.

Meg nem jelenés a lefoglalt időpontra lemondás nélkül: 2000.- Ft

Kapcsolat

Keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén

info@rosanaturalmed.hu

+36 30 384 3855