Kheimel Evelin

Gyógytornász-Fizioterapeuta

Gyógytornász diplomámat 2019-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán.

Már kisgyermekkorom óta álmodoztam arról, hogy az egészségügyben dolgozhassam. Az orvoslással, műtétekkel kapcsolatos videókat, dokumentumfilmeket korábban is előszeretettel néztem. Nagy örömmel fogadtam, mikor egyetemi hallgató koromban lehetőséget kaptam egy igazi műtét megtekintésére. Ez később, a munkám során sokat segített a betegek rehabilitációjában. Ezenkívül hallgatóként több hónapon keresztül klinikai gyakorlaton vettem részt. A gyakorlatok újabb élményeket adtak. Látva, hogy a betegséggel küzdők állapotának javulásához nagymértékben hozzájárult a gyógytorna, fantasztikus érzéssel töltött el. Ekkor már tudtam, hogy ez az én utam, segíteni szeretnék az embereken.

2019 szeptemberében a Bajai Szent Rókus kórházban kezdtem el dolgozni a Központi Fizio- és Mozgásterápia osztályon. Számos egyéni és csoportos tornát tartottam. A különböző reumás, ortopédiai panaszoktól kezdve a traumás sérüléseken át egészen a neurológiai kórképeken keresztül mindenféle esettel találkozhattam. Járóbeteg ellátás mellett számos egyéb osztályos feladatot is elláttam, betekintést nyerhettem többek között a neurológiai, traumatológiai osztályra is.
Eközben 2020. októberében pályázatot nyertem a Bajai Kistérségi Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat által meghirdetett óvodás korúakkal való foglalkozásra. A pályázati munka keretén belül lehetőségem adódott ennek a korosztálynak a megismerésére is.

Ezután 2022-ben a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának Fizioterápiás Tanszékén folytattam a munkám oktatóként. Itt tudásomat még inkább elmélyítettem, hogy a lehető legjobban segíthessem az emberek gyógyulását.

Kheimel Evelin

Miben segíthetek Neked gyógytornászként?

R

Tartáshibákból eredő fájdalmaknál

R

Preoperatív (műtét előtti) felkészítésben

R

Műtétek utáni rehabilitációban (pl. gerincműtét, csípő- és térdprotézis)

R

vagy ha csak mozogni szeretnél elkezdeni, de nem tudod, hogyan vágj neki

R

Ízületi problémák kezelésében

R

Sérülések utáni rehabilitációban

R

Gerinctorna és egyéb mozgásterápia

Célom, hogy megismertessem a páciensekkel a prevenció fontosságát. Amennyiben ez már késő és műtétre kerül a sor, úgy segítsem a műtétre való felkészülésüket, illetve műtét utáni mihamarabbi felépülésüket. Ezenkívül fontosnak tartom a tartáshibákból eredő problémák mielőbbi kezelését, valamint a tartáskorrekciót. Ezentúl munkám részét képezi a sportsérülések hatékony kezelése is a sportolók körében.

Árjegyzék

Állapotfelmérés

Első alkalommal részletesen átbeszéljük a panaszokat, átnézem a korábbi leleteket (ha vannak), ezt követően gyógytornász szempontok alapján megvizsgállak

7.000 .- Ft

Egyéni torna

Egyéni torna

Egyénre szabott mozgásterápia

4.000.- Ft/25 perc

7.000.- Ft/50 perc

Csoportos gyógytorna

Kisebb csoportban tartott gerinctorna

2.000.- Ft/45 perc

Bérletek

Csoportos tornabérlet (5 alkalom)

8.500.- Ft

Egyéni tornabérlet (5 alkalom)

32.500.- Ft (50 perces)

Egyéni tornabérlet (5 alkalom)

18.000.- Ft (25 perces)

Kapcsolat

Keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén

evelinkheimel@gmail.com

+36 30/162-6115