Jóga

Tudatos mozgásunk kiegyensúlyozott elmét teremt.

A jógát kortól, edzettségtől, nemtől és testsúlytól függetlenül bárki elkezdheti. Jótékony hatása ma már közismert! Pozitív energiával való feltöltődést, pihenést, ugyanakkor aktív testmozgást és relaxációt nyújt, a nyugati ember teljesítményorientált, taposómalomhoz hasonlatos életritm0usában. A gondoktól mentes, valódi öröm érzetét tudja biztosítani, kiszakadást a mindennapi mókuskerékből, minimális idő, energia és pénz befektetéssel.  Rohanó életünkben, a jóga közben megteremthetjük saját magunk testi, lelki békéjét.

Az időnk véges itt a földön. Ha mindet stresszel, értelmetlen munkával és gyűjtögetéssel pazaroljuk el, akkor lemaradunk az örömteli pillanatok megélésétől.

Rosa Natural Med Jóga

A könnyebb befogadás érdekében a „nyugati világban” elterjedt jóga a fizikai test felől közelíti meg az embert. Az ászanákat és légző-gyakorlatokat végezve karban tudjuk tartani az egész szervezetet. Erősíti a gerincet, megmozgat minden izmot és ízületet. Segíti a hormonrendszer, a szív-érrendszer és az emésztőrendszer működését, valamint hozzájárul a kiválasztó rendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Emellett mentális hatása is jelentős! Fejleszti önismeretünket és test-tudatosságunkat, jó közérzetet biztosít, javítja egészségi állapotunkat. Kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb testi-lelki állapotot érhetünk el.

Tudatos mozgásunk kiegyensúlyozott elmét teremt. Mindemellett a jóga „mellékhatása”, hogy fogyaszt is, a gyakorlatok intenzitásától és testsúlyunktól függően 300-500 Kcal-át égetünk el kb 1.5 óra alatt. Rugalmasak lesznek az izmaink, ízületeink és nem utolsó sorban segít fiatalnak maradni!

Bejelentkezés

+36 30 740 6617

Munkanapokon 15.00-től 18.00 óráig

Az időnk véges itt a földön.

Kollégánk

Dr. Szabó ildikó
+
Dr. Szabó ildikó

Egyéni jóga, Életmód tanácsadás