Dr. Pál Györgyi

pszichiáter szakorvos

1982-ben diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. Győrben a megyei kórház pszichiátria osztályán voltam pályakezdő, majd 1986-tól Budapesten, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam és itt szakvizsgáztam pszichiátriából 1987-ben.

2007-től a szentesi Dr Bugyi István Kórház pszichiátria osztályán, majd 12 éve Pszichiátria szakrendelésén dolgoztam. 

Terápiás szemléletem és életszemléletem alapja egy pozitív emberkép. Azt jelenti, bízom abban, hogy minden emberben élnek azok az építő készségek és energiák, amelyek képessé teszik, hogy a tüneteivel, problémáival megbirkózzon. A problémák így átfogalmazhatók feladattá, a tünetek pedig emberi történetté, mély élményekké. A tünetekről átkerül a fókusz az ember egészére, ami magában foglalja a negatív tapasztalatot és az egészséges, pozitív tapasztalatokat is, az ép részünket, ami kiderül, amint szóhoz jut, hogy sokkal nagyobb, mint képzeljük. A gyógyító kapcsolat megszólítja ezt a részünket, innen elindulva lehet felépülni. Úgy fogalmaznám meg, hogy nem csak azt gyászoljuk, ami elveszett, hanem rátalálunk és értékeljük mindazt, ami megmaradt, amivel tovább lehet élni és fejlődni. A támogató terápiában a teljes elfogadás, empathia és őszinteség kapcsolati terében ezt a folyamatot segítem. Kísérem a pácienst az úton, amelyen magára talál. 

Ebben a szellemben várom szeretettel Önöket a rendelésemen. Bízom benne, hogy a nehézségeken túljutva kiegyensúlyozottabban mennek tovább a közösen megtett útszakaszt követően a saját útjukon.

Minden jót kívánok ehhez.

Dr. Pál Györgyi

Tájékoztató a technikai részletekről

A rendelés csak előjegyzéssel vehető igénybe.

Időpontot egyeztetni a 06 70 612-5393  telefonszámon lehet.

Rendelési idő:

  • Hétfőn 14.00-től 19.00-ig 

Távkonzultáció telefonon és videóhívással lehetséges, mindegyik esetben én hívom a jelentkezőt a megbeszélt időpontban.

Távkonzultáció előre utalással lehetséges, melyet az időpont előtti utolsó 24 órában kell kezdeményezni, számlát a megvalósult konzultáció után állítok ki és küldök el emailben.

Minden találkozást, tehát a személyes és a távkonzultációs találkozást is, legkésőbb 48 órával a megbeszélt időpont előtt kell lemondani, ha nem tudnak eljönni, mert ennyi idő szükséges, hogy a felszabadult időre más jelentkezhessen be. Természetesen történhet teljesen váratlan esemény, ezt mindig személyesen beszéljük meg a fentebb megadott telefonszámon.

Amennyiben a megbeszélt időpont előtt 48 órával nem történik meg a lemondás, és az alkalmon nem jelennek meg, a legközelebbi alkalommal az elmaradt találkozás árának 50%-a kerül kiszámlázásra a szokásos díjon felül.

Az időpontokban az orvoslás természete miatt, kisebb csúszások előfordulhatnak.

Megértésüket köszönöm

Kik fordulhatnak hozzám?

A teljesség igénye nélkül:

R

18.évüket betöltött felnőttek vehetik igénybe a szolgáltatást.

R

Elsősorban szorongásos, hangulat és alvászavarok, fóbiák

R

Különböző veszteségeket követő gyász (pl.kapcsolat, munkahely, szeretett személy elvesztése, presztizs vesztés….)

R

Kapcsolati nehézségek

R

Életkori és egyéb életfordulókkal kapcsolatos elbizonytalanodás ( lakóhely, munkahely váltás, vizsga, életközepi válság, öregedés, nyugdíjazás….)

R

Betegedukáció: a betegség természetének, tüneteinek, azok páciens általi kontrolljának átbeszélése

R

Olyan élethelyzetek, amiket nehéz elfogadni, mégis tartósan vagy átmenetileg vele kell élni ( pl. megrokkanás, krónikus betegség, krónikus gyógyszerszedés ,beteg a családban…)

R

Konzultáció krónikus pszichiátriai betegségben szenvedők családtagjai számára

R

Idős, demens embert, súlyos beteget ,haldoklót vagy fogyatékkal élőket gondozó családtagok támogatása..

Árjegyzék

Az árak elsősorban az időkeretre vonatkoznak

Első jelentkezés

itt nincs kisebb időtáv, mert első alkalommal legalább ennyi időre szükség van ahhoz, hogy a legfontosabb kérdésekre sor kerüljön

20.000.- Ft / 60 perc

Támogató terápia 50 perc

20.000.- Ft

Támogató terápia 30 perc

15.000.- Ft

Kontroll vizsgálat 20 perc

13.000.- Ft

Betegedukáció 20 perc

13.000. – Ft

Szakorvosi javaslat

15.000. – Ft

Szakorvosi vélemény

20.000. – Ft

Receptírás: 1 hónapra

5.000. – Ft

Az árváltozás jogát fenntartom!

Kivételes és indokolt esetekben  az anyagi lehetőségeikre tekintettel tudok lenni, tehát az árak ritkán alacsonyabbak is lehetnek. 

Lehetőség van távkonzultációra is. Elsősorban azok számára áll rendelkezésre, akik messze laknak vagy külföldön élnek, illetve állapotuk miatt nem tudnak személyesen eljönni. A távkonzultáció árai megegyeznek a személyes találkozások áraival.

Kapcsolat

Keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén

palgyorgyi@gmail.com

+36 70 612-5393