Egyéni jóga

A jóga, mint lelki torna

Sokan vannak, akik nem szeretnének csoportos órára járni, egyéni időpontokra, nyugalomra vágynak, igénylik a személyre-szabott terápiás nyújtó és relaxációs gyakorlatokat.

Kezdők /újrakezdők esetén, illetve korábbi sérülés, vagy egészségügyi probléma esetén 100%-os biztonságot ad, ha az oktató figyelme csak egy emberre összpontosul.

Az oktató személyre szabottan javítja, igazítja, elmagyarázza a gyakorlat minden lényeges elemét, lehetőség nyílik minden felmerülő kérdést, nehézséget azonnal orvosolni. A jógában soha nem erőltetünk semmit, mindenki a saját tempójában halad és fejlődik óráról órára.

Egyéni jóga - Rosa Natural Med

Akadnak olyanok is, akik már régóta jógáznak, de megrekedtek egy szinten és szeretnék gyakorlásukat elmélyíteni, nehezebb pózokat is kipróbálni.

Vannak sokan, akik nem szeretnek tömegben jógázni, illetve szeretnék az ászanákat, a légzőgyakorlatokat illetve a relaxációt saját ütemükben, biztonságosan és egyénre szabottan elsajátítani

Az első alkalom mindig egy beszélgetéssel, ismerkedéssel indul. Fontos hogy mindenki megkapja a számára ideális óra felépítést, terápiás gyakorlatokkal.

Az alap ászanákkal kezdve feltérképezzük, hogy mely terület az, ami esetleg nehézséget okoz, hogyan tudjuk könnyeddé tenni a gyakorlatok elvégzését. Minden óra lazítással, relaxációval zárul.

Bejelentkezés

info@rosanaturalmed.hu

 

+36 30 740 6617

Munkanapokon 15.00-től 18.00 óráig

Árjegyzék

60 perces foglalkozás

6.000 Ft

90 perces foglalkozás

8.000 Ft

Bérlet ára (6 alkalom (60’) 2 hónapig érvényes)

32.000 Ft

Bízz magadban!

Kollégánk

Dr. Szabó ildikó
+
Dr. Szabó ildikó

Egyéni jóga, Életmód tanácsadás